Winka BV
Gagelboslaan 1A
4623AA Bergen op Zoom
info@winka.nl
0164-783 083
Openingstijden.
Maandag – Vrijdag: 09:00 / 18:00
Zaterdag: 12:00 / 16:00

Kunststof Tuindeuren

Shüco & Kömmerling

Kunststof Tuindeuren

Tuindeuren of stolpdeuren. Met openslaande tuindeuren, ook wel stolpdeuren genoemd, creëert u een prachtige doorgang naar uw tuin. Tuindeuren zijn twee deuren die naar binnen draaien of naar buiten openslaan. Tuindeuren hebben een authentiekere uitstraling dan schuifpuien.

Kunststof tuindeuren naar uw wensen
Bij kunststof tuindeuren is het mogelijk om de twee deuren tegelijk te openen, maar ook om één deur dicht te laten. Deze volgdeur kan met een hendel geopend worden. Kunststof tuindeuren met houtnerf zijn bij uitstek geschikt voor klassieke woningen. Openslaande deuren, naar binnen draaiend of naar buiten open slaan, zijn te verkrijgen in vele kleuren, alles is mogelijk bij Winka.

Inbraakwerend en van hoge kwaliteit
Alle kunststof deuren van Winka zijn inbraakwerend en zijn extra dik (120mm) in plaats van standaard paneeldeuren van 45mm. Wij leveren GEEN deuren die opgevuld worden met piepschuim, maar hoogwaardige kwaliteitsdeuren van Schüco en Kömmerling van het veiligheidskeurmerk SKG***. Dit houdt in een robuuste driepuntssluiting en anti kerntrekcilinders.

Let’s talk

Gratis advies

Maak nu een afspraak voor advies bij u thuis. Gratis en vrijblijvend. U bepaalt zelf wanneer en hoe laat. Ook buiten kantooruren.

Deze website maakt gebruik van cookies om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.