Winka BV
Gagelboslaan 1A
4623AA Bergen op Zoom
info@winka.nl
0164-783 083
Openingstijden.
Maandag – Vrijdag: 09:00 / 18:00
Zaterdag: 12:00 / 16:00

Aluminium Schuifdeur

Shüco & Kömmerling

Aluminium Schuifdeur

Zeer goed thermisch geïsoleerde schuifdeuren, uit aluminium en kunststof bieden nieuwe mogelijkheden. Wie wil zijn woon- of werkruimte niet uitbreiden met een snelle en eenvoudige bediening? Voor het interieur bieden de schuifdeuren van Schüco een verscheidenheid aan nieuwe designconcepten. Dankzij hun ontwerp kunnen beide systeemversies naadloos worden gecombineerd.

Creëer individuele ruimten
Laat meteen uw unieke persoonlijkheid zien. Met Schüco kunt u de vorm, functie, kleur en technologie van uw aluminium schuifdeuren naar wens combineren – en ze vervolgens harmonieus met uw bouwstijl verenigen. Zo heeft elk gebouw een onmiskenbaar karakter: uw eigen stijl.

More than a view
Schüco aluminium schuifdeuren zorgen voor een ruimtelijke verbinding tussen binnen en buiten. Een ononderbroken en weids uitzicht naar buiten wekt emotie aan de binnenkant op. De toets- of geluidsgestuurde activering van de schuifvleugels activeert de impuls om naar buiten te stappen. Binnen wordt buiten, ruimte groeit, lucht stroomt en het uitzicht is onbeperkt. Meer dan een uitzicht!

Let’s talk

Gratis advies

Maak nu een afspraak voor advies bij u thuis. Gratis en vrijblijvend. U bepaalt zelf wanneer en hoe laat. Ook buiten kantooruren.

Deze website maakt gebruik van cookies om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.